KLIK SINIBakers1171 - Homemade & Halal


Tuesday, June 1, 2010

SELAMATKAN PALESTIN,HANCURKAN ISRAEL


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

2 comments:

 1. Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

  ReplyDelete
 2. Dimana kekuatan islam untuk dapat menghancurkan Israel, sedangkan musuh tetap kuat sedangkan saat islam Palestina dibantai seperti tikus-tikus yang tidak mempunyai harga dimata Zionis, nagara islam Mesir tersenyum dan Arab Saudi berdiam diri. Padahal sesama muslim mengapa mereka tetap berdiam diri...?
  ada apa dengan islam kok terus menerus dibantai sedangkan Allah bulan sabit Mekah berdiam diri. Darimana datang pertolongAN..sedangkan nabi Muhammad masih berada diliang kuburan Medinah.

  Kasihan islam sedang berduka dan tetap berlarut dalam kesedihan, pertolongan dari Allah swt tidak ada karena Allah swt Muhammad sudah terkunci dalam alam maut.

  Oh Allah muslim dimana engkau gerangan berada..? Penindasan dan pembantaian di Pelistina tiada engkau memandangnya...?

  Maklumlah Allah swt Muhammad sedang tertidur dan sedang menunggu Isa Almasih segera datang untuk penyelesaian islam Palistina.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...